Blikjes - Miner Energy • 100% Natuurlijke Gezonde Energy Drink!
Guaraná

Guaraná

Guaraná is 100% natuurlijke cafeïne die wordt gewonnen uit de guaraná bes uit Zuid-Amerika. En wat doet cafeïne? Juist, het geeft je energie. Tot zover niks nieuws.

1 of 4
Ribose

Ribose

100% natuurlijke monosacharide, vind je in verschillende tropische fruitsoorten. Het zorgt voor een betere gemoedstoestand en energie. En nu komt het: in de juiste verhouding versterkt het de werking van de guaraná-cafeïne. En daardoor krijg jij met Miner Energy je 100% natuurlijke energieboost.

2 of 4
Steviol

Steviol

Steviol is een 100% natuurlijke zoetmaker, die wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia-plant. En daar hebben we een beetje van toegevoegd. Dat maakt Miner iets zoeter en nog smakelijker. Niet mierzoet, maar lekker zoet.

3 of 4
Vruchtenextracten

Vruchtenextracten

Naast guaraná geven drie vruchtenextracten – mango, appel en aardbei – Miner zijn unieke verfrissende smaak.

4 of 4

Miner-Energy: De Gezonde Energiedrank

Gezonde Energiedrank: Het bestaat!

Miner Energy heeft een natuurlijke samenstelling van bestaand uit: Guaraná, Ribose, Steviol en Vruchtenextracten. Daardoor doet Miner precies wat het moet doen en verder niks. Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren. Ribose is een natuurlijke suiker en een belangrijk element in het menselijk lichaam. Alleen energie en een heerlijk frisse smaak, beloofd.

 27,50 12 st. (incl BTW)

Bestellen

Onze webshop is met zorg ontwikkeld, waarbij gebruiksgemak tijdens het bestelproces voorop staat.
Wij hebben geprobeerd om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken waardoor het plaatsen van een bestelling zo is gepiept.

wij staan natuurlijk altijd klaar om te helpen als er iets onduidelijk is of tijdens het plaatsen van een bestelling iets niet werkt zoals hoort.

Levering

Bij Miner Energy hechten wij naast een gezonde levensstijl ook veel waarde aan service en klantcontact.

We doen er uiteraard alles aan om je bestelling al de volgende dag te bezorgen. Houd er echter rekening mee dat we hierbij wel afhankelijk zijn van de paketbezorger.

Zou er onverhoopt toch iets niet helemaal goed zijn gegaan met het bezorgen van je bestelling neem dan gelijk contact met ons op.