Miner Energy - De Gezonde Energy Drink - Blikjes
Guaraná

Guaraná

Guaraná is 100% natuurlijke cafeïne die wordt gewonnen uit de guaraná bes uit Zuid-Amerika. En wat doet cafeïne? Juist, het geeft je energie. Tot zover niks nieuws.

1 of 4
Ribose

Ribose

100% natuurlijke monosacharide, vind je in verschillende tropische fruitsoorten. Het zorgt voor een betere gemoedstoestand en energie. En nu komt het: in de juiste verhouding versterkt het de werking van de guaraná-cafeïne. En daardoor krijg jij met Miner Energy je 100% natuurlijke energieboost.

2 of 4
Steviol

Steviol

Steviol is een 100% natuurlijke zoetmaker, die wordt gewonnen uit de bladeren van de Stevia-plant. En daar hebben we een beetje van toegevoegd. Dat maakt Miner iets zoeter en nog smakelijker. Niet mierzoet, maar lekker zoet.

3 of 4
Vruchtenextracten

Vruchtenextracten

Naast guaraná geven drie vruchtenextracten – mango, appel en aardbei – Miner zijn unieke verfrissende smaak.

4 of 4

Miner-Energy: De Gezonde Energiedrank

Gezonde Energiedrank: Het bestaat!

Miner Energy heeft een natuurlijke samenstelling van bestaand uit: Guaraná, Ribose, Steviol en Vruchtenextracten. Daardoor doet Miner precies wat het moet doen en verder niks. Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren. Ribose is een natuurlijke suiker en een belangrijk element in het menselijk lichaam. Alleen energie en een heerlijk frisse smaak, beloofd.

 27,50 incl. BTW